Fitness

Complete fitness mogelijkheden voor iedereen

Ontdek traditionele fitness op zijn best bij Lakeside Gym, waar hoogwaardige Technogym-apparatuur garant staat voor een optimale trainingservaring. Of je nu jong, oud, beginner of gevorderde bent, onze gevarieerde selectie cardio- en krachtapparatuur, inclusief plate loaded materialen, biedt voor ieder wat wils. Kom en bereik jouw fitnessdoelen in een inclusieve en stimulerende omgeving.

Check onze gear!

Cardio

Excite Live lijn van Technogym

Bij Lakeside Gym kan je gebruik maken van de nieuwe Excite Line. Deze cardio apparatuur maakt training leuker en inspirerend voor iedere leeftijd en elk fitnessniveau door de vele trainingen en entertainmentopties.

Maak gebruik van "Routines"

Elke Technogym-programma bevat een verscheidenheid aan bewegingen en oefeningen. De intensiteit wordt automatisch ingesteld door de cardio-apparatuur. Je ontvangt stapsgewijs begeleiding. Bijvoorbeeld per video, als je je op het scherm voor routines bevindt, of via pop-upberichten, terwijl u geniet van het entertainment.

 

Je eigen coach

De Technogym Coach is ingebouwd in elk cadio-apparaat. Deze coach motiveert en begeleidt je om beter te trainen en het meeste uit je training te halen. Met een verscheidenheid aan nieuwe inhoud op onze consoles, wordt het bereiken van je doelen nog leuker.

Skillrow

Ultra realistische roeibeweging.

Bouw meer weerstand op, daag je uithoudingsvermogen uit.

Duurzaam ontwikkeld.

Skillrow

Excite Live Run

Excite Live Bike

Excite Live Synchro

Excite Live Climb

Kracht

Kracht

Bij Lakeside Gym kan je gebruik maken van de nieuwste apparatuur van Technogym.

Hexagon Dumbbells

Pak deze robuuste Hexagon dumbbells voor al je free weight exercises.

Half racks

Er is teveel om op te noemen wat je op deze geweldige half-racks kan doen. Denk aan squats, optrekken, bechpress, incline, decline, etc. En daar hebben we er twee van!

Bootie Corner

Voor iedereen die fan is van grotere en strakkere billen en bovenbenen hebben wij speciaal een aantal apparaten staan om juist deze spieren aan te pakken!

Zoveel mogelijkheden met dit multifuctionele station

Lekker met gewichten smijten op onze plate loaded apparatuur

Olymische benchpress; alleen het beste!