Biocircuit: Slimme programma's voor iedereen

Bij Lakeside Gym omarmen we de innovatieve Biocircuit-technologie van Technogym voor een revolutionaire fitnesservaring. Ons Biocircuit biedt gepersonaliseerde trainingssessies die zich aanpassen aan jouw behoeften, of je nu een beginner of een doorgewinterde atleet bent. Ontdek een efficiënte, effectieve en boeiende manier om jouw fitnessdoelen te bereiken. Ervaar het zelf en til jouw training naar nieuwe hoogten bij Lakeside Gym.

fit in 30 minuten

Kies een programma dat bij je past

Word begeleid bij elke training

Afgesteld op jouw lichaam

Hoe werkt het?

Wat je fitnessdoelen ook zijn, met Biocircuit behaal je ze sneller en beter. De volledig begeleide programma’s leveren spannende circuittrainingservaringen zonder aanpassingen en in minder tijd.

Maak een afspraak met één van onze Biocircuit experts voor een intake. Onze trainer zal samen met jou het doel bepalen van jouw training en helpt je met het bepalen van het type en grootte van  de weerstand. Ook zal onze trainer je helpen bij het afstellen van de apparaten op jouw lichaam. Dit gaat vanaf dan geheel automatisch.

Log in op onze Biocircuit terminal en bekijk je plan. Daarna wordt je work-out gestart en krijg je een start apparaat toegewezen.

Aan de slag! Bij elk station lever je 45 seconden aan inspanning. Vervolgens krijg je 30 seconden de tijd om door te schuiven naar het volgende station en je rust te pakken. Het volgende apparaat wordt uiteraard weer helemaal op jouw voorkeurswensen ingesteld.

Na 3 volledige rondes is je training afgerond. Bekijk je resultaat via de kiosk of via de Mywellness app.